Karriär

Arbeta Onsite eller Remote (ROD)

Våra konsulter jobbar både onsite hos kund, stockholmsregionen, eller remote någonstans ute i Sverige. Distansarbetet sker genom vårt koncept ROD, "remote onshore development". Du väljer det alternativ som passar dig och kunden bäst.

Dina kollegor är begåvade och erfarna

Dina kollegor har oftast jobbat i flera år och har således lång erfarenhet samt specifika kunskapsområden. Detta ger dig en utmanande och bidragande miljö vilket hjälper dig att uppnå din bästa version av dig själv.

Tydligt utvecklingsprogram

Tillsammans med oss definierar du en plan och ett tydligt utvecklingsprogram för dig. Vill du bredda dig, eller nischa dig, gå mot ledande befattningar eller jobba med intressanta kunder. Valen är öppna för dig och vi hjälper dig att definiera samt nå dessa.

Fredenheim Disrupt

För att påskynda disruptionen i samhället och att vi ständigt vill utmana oss själva samt leva som vi lär driver vi egna initiativ "Fredenheim Disrupt". Dessa ska fylla ett gap i marknaden samt ha en disruptiv lösning. Du som anställd kan delta med både idéer, insikter och leverans.

Fredenheim offshore Camps

Varje år träffas alla medarbetare på Fredenheim för att leva vår värdgrund, socialisera och definiera vår framtidsvision för Fredenheim och din egen karriär. Detta sker i ett kreativt sammanhang och upplevelsefull miljö.

"Dare to disrupt"

Fredenheims ledord är – Dare to Disrupt – eller försvenskat ”våga disruptera”. Vi vill att; vi, våra kunder och samhället i stort är öppna för den förändring som ständigt sker i ett allt snabbare tempo. Vidare att vi vågar utmana status quo och plockar upp förändringen för göra något konstruktivt och nyskapande. 

För att lyckas med vår vision krävs begåvning, erfarenhet och en distruptiv värdegrund som är öppen och utmanande. Vi på Fredenheim tror på detta och om du känner igen dig vill vi att du blir en av oss!

Remote Onshore Development (ROD)

Fredenheim har flera års erfarenhet av distansarbete för utvecklare stationerade i Sverige, även kallat ROD, Remote onshore development. Med ett effektivt arbete inom remote sänker man sina kostnader, minskar logistik och ger en positiv effekt för samhälle och miljö

Technical disciplines

Fredenheim har lång erfarenhet av både frontend, backend och databaser samt att ta helhetsansvar genom fullstack. Mjukvaruutveckling sker med rådande best practice inom C, C++, .NET, Java, JS, Python. Vidare besitter vi kompetens och erfarenhet för de senaste cloudmiljöerna såsom Azure-, AWS- och Google Cloud.

Våra lediga tjänster

Har du begåvning, erfarenhet och en distruptiv värdegrund som är öppen och utmanande?
Då vill vi att du blir en av oss!

Senior Software Developer

Senior Fullstack Developer

Senior IT Architect

Senior Scrum Master

"Did you get to where you are by accepting status quo? We didn't."