• Fredenheim | Dare to disrupt

    Seniora IT-konsulter med fokus på era utmaningar. Vi hjälper er att lösa utveckling och teknik varje dag.

Arbeta hos Fredenheim | Dare to Disrupt

Fredenheims ledord är - Dare to Disrupt - eller försvenskat "våga disruptera". Vi vill att; vi, våra kunder och samhället i stort är öppna för den förändring som ständigt sker i ett allt snabbare tempo. Vidare att vi vågar utmana status quo och plockar upp förändringen för göra något konstruktivt och nyskapande.

För att lyckas med vår vision krävs begåvning, erfarenhet och en distruptiv värdegrund som är öppen och utmanande. Vi på Fredenheim tror på detta och om du känner igen dig vill vi att du blir en av oss!

Fredenheim för dig

Arbeta Onsite eller Remote (ROD)

Våra konsulter jobbar både onsite hos kund, stockholmsregionen, eller remote någonstans ute i Sverige. Distansarbetet sker genom vårt koncept ROD, "remote onshore development". Du väljer det alternativ som passar dig och kunden bäst.

Dina kollegor är begåvade och erfarna

Dina kollegor har oftast jobbat i flera år och har således lång erfarenhet samt specifika kunskapsområden. Detta ger dig en utmanande och bidragande miljö vilket hjälper dig att uppnå din bästa version av dig själv.

Tydligt utvecklingsprogram

Tillsammans med oss definierar du en plan och ett tydligt utvecklingsprogram för dig. Vill du bredda dig, eller nischa dig, gå mot ledande befattningar eller jobba med intressanta kunder. Valen är öppna för dig och vi hjälper dig att definiera samt nå dessa.

Fredenheim Disrupt

För att påskynda disruptionen i samhället och att vi ständigt vill utmana oss själva samt leva som vi lär driver vi egna initiativ "Fredenheim Disrupt". Dessa ska fylla ett gap i marknaden samt ha en disruptiv lösning. Du som anställd kan delta med både idéer, insikter och leverans.

Fredenheim offshore Camps

Varje år träffas alla medarbetare på Fredenheim för att leva vår värdgrund, socialisera och definiera vår framtidsvision för Fredenheim och din egen karriär. Detta sker i ett kreativt sammanhang och upplevelsefull miljö.

"Dare to Disrupt"

Fredenheims ledord är - Dare to Disrupt - eller försvenskat "våga disruptera". Vi vill att; vi, våra kunder och samhället i stort är öppna för den förändring som ständigt sker i ett allt snabbare tempo. Vidare att vi vågar utmana status quo och plockar upp förändringen för göra något konstruktivt och nyskapande.

Remote Onshore Development (ROD)

Fredenheim har flera års erfarenhet av distansarbete för utvecklare stationerade i Sverige, även kallat ROD, Remote onshore development. Med ett effektivt arbete inom remote sänker man sina kostnader, minskar logistik och ger en positiv effekt för samhälle och miljö

Tekniska discipliner

Fredenheim har lång erfarenhet av både frontend, backend och databaser samt att ta helhetsansvar genom fullstack. Mjukvaruutveckling sker med rådande best practice inom C, C++, .NET, Java, JS, Python. Vidare besitter vi kompetens och erfarenhet för de senaste cloudmiljöerna såsom Azure-, AWS- och Google Cloud.

Våra lediga tjänster

Har du begåvning, erfarenhet och en distruptiv värdegrund som är öppen och utmanande? Då vill vi att du blir en av oss!

Senior Software Developer

Senior Software Developer

Senior IT Architect

 

Senior Scrum Master

 

Jacob

Jacob är en program- och ekonomichef med 10+ års telekombakgrund. Jacob har arbetat med flera implementeringar av mjukvaruplattformar, där fokus har legat på tillväxtländer i Asien och Sydamerika. Jacob har regelbundet 7-15 resurser aktiverade i de projekt och program som implementeras hos kunderna. Jacob är certifierad Scrum Master.

Simon

Simon är en fullstack-utvecklare med 10+ års bakgrund som systemarkitekt med expertis inom utveckling av webbaserade system. Simon har en god förståelse för både frontend, backend samt infrastrukturen vilket ger honom en stor fördel när det gäller att förstå befintliga system och även ansvara för att utveckla nya system.

Niklas

Niklas är en IT-arkitekt expert med mer än 25 års bakgrund som utvecklare och arkitekt. Hans expertområden är Analytics, Business Intelligence, Linux / UNIX och Open Source-programvara. Under åren har majoriteten av hans projekt huvudsakligen varit relaterade till att lösa interoperabilitetsproblem mellan Linux / * NIX och Microsofts egenutvecklade bakgrunder och främja användningen av Open Source. I synnerhet gillar han faktauppsamlingsuppdrag som involverar datavetenskap, maskininlärning och visualisering.

Johan

Johan har 8 års erfarenhet av systemutveckling och programmering. Med en civilingenjörsexamen inom datavetenskap har Johan också fått de akademiska aspekterna av programmering och teknik. Johan uppskattas av kunder för sin tekniska kompetens och förmåga att sätta sig in i kundens position. Johan är stark när det gäller att driva ett projekt, liksom på samarbete och kommunikation.

Fredrik

Fredrik har ett brinnande intresse för teknik och har flera års erfarenhet av datorer och nätverk. Fredrik upptäckte sin passion för programmering i en tidig ålder. Fredrik är idag en utvecklare som arbetar agilt och är ivrig efter kundernas behov. Fredrik har erfarenhet av full stack i ASP.NET, Node.js, React, MongoDB med deployment pipelines via Azure.

Erik

Erik är en 10-årig erfaren IT-konsult med expertis inom underhåll och utveckling av nätverk och backend-system. Erik har djup erfarenhet av alla delar av området, från dirigering till databasinfrastruktur som ger honom en stark fördel med att snabbt förstå befintliga system och ta ansvar för att utveckla och underhålla nya system.

Gunnar

Gunnar är en ledande affärsutvecklare med 10+ års erfarenhet av bank- och finansiella tjänster. Gunnar har arbetat på Markets trading floor för en stor skandinavisk bank, särskilt inom valutakurser samt strukturerade produkter och räntederivat. Gunnars har haft olika roller, allt från försäljning, marcom, projektledning till ledande positioner. Han har en bred styrka både inom ekonomi och teknik från ett affärsperspektiv, vilket ger honom en fördel i att utveckla nya sätt att distribuera och växa affärer med digitala tillgångar som stödjer leveransen.

Oscar

Oscar är en senior affärsutvecklare med 10+ års betalningsbakgrund. Oscar har arbetat med kundrelationer och utveckling av e-handel både i snabbt växande betalningsföretag och i traditionella banker, vilket ger honom en stor fördel när det gäller att förstå processer, system och integrationer i branschen. Oscar har förmågan att strategisätta med den högsta ledningen för att marknadsföra nya produkter av konsumentfinansiering i traditionella detaljhandels- och e-com-kanaler samt stödja och driva team i olika försäljningsprocesser för att säkerställa att leverera efter målsättningen.

Fredenheim AB

Nybrogatan 6
114 34 Stockholm

Ring oss

070 380 5800

Kontakta oss via e-mail

Kom förbi vårt kontor

Nybrogatan 6 114 34 Stockholm

"Did you get to where you are by accepting status quo? We didn't."

Fredenheim innehar branchens högsta kreditvärdighet, AAA.

HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET